Vijest

Kverneland – učinkovito prašenje strništa

Postoje dobri razlozi za učinkovito prašenje strništa s Kverneland Qualidisc Pro kratkom tanjuračom.
Kverneland – učinkovito prašenje strništa

Plitka obrada strništa diskovima, zbog minimalnog učinka na tlo štite njegovu prirodnu strukturu, sprječavaju eroziju i pospješuju bioraznolikost. Učinkovito prašenje strništa ima važnu ulogu u mehaničkom suzbijanju korova i povećanju održivosti.

Kverneland Qualidisc nudi učinkovite i pouzdane radne karakteristike pri visokim radnim brzinama od 18 do 20 km/h. Snažna sekcija diskova osigurava odlično prodiranje u tlo, dublju obradu i vrhunsku kvalitetu rezanja uz jednostavno podešavanje i minimalne troškove održavanja.

Kverneland Qualidisc intenzivno miješa i unosi u tlo korove i sjemenje čime se potiče njihov rast za učinkovito naknadno suzbijanje. Ključan čimbenik za dobro nicanje jest ravnomjeran unos žetvenih ostataka u tlo. Stoga je Kverneland konstruirao Qualidisc Pro koja udovoljava tim zahtjevima te da ponudi poljoprivrednicima svestran stroj koji je namijenjen za plitku, ali i dublju obradu tla.


Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti