Vijest

FendtONE – novi sustav upravljanja, objedinjuje posao na polju i u uredu

Novi FendtONE, "sve u jednom" upravljački sustav, objedinjuje planiranje, izvršavanje i upravljanje radnim zadacima. Po prvi put, Fendt povezuje svakodnevni posao na polju s administrativnim poslovima u uredu.
FendtONE – novi sustav upravljanja, objedinjuje posao na polju i u uredu

FendtONE jamči povećanje profitabilnosti za obiteljska gospodarstva, velike proizvodne sustave i uslužne tvrtke. Prednosti za korisnika i jednostavnost korištenja bili su glavni čimbenici za razvoj ovakvog sustava upravljanja.

FendtONE upravljački sustav sastoji se od FendtONE upravljanja strojem i FendtONE usluga za rad kod kuće ili u pokretu. Digitalni alati poput, Fendt Task Doc (prijašnji VarioDoc Pro) koji aktivno bilježi sve radne parametre tijekom rada sa strojem omogućuje planiranje i upravljanje poslovima preko mobilnog telefona ili računala izvan stroja. FendtONE doprinosi kvalitetnijem i produktivnijem iskorištavanju radnog vremena cijelog tima. U nekoliko klikova iz ureda kreirajte radni zadatak i proslijedite informacije o stroju i polju direktno rukovatelju na terminal bez trošenja vremena na razgovor ili sastanak. Po završetku posla, izvještaj je kreiran i spreman za slanje u ured preko mobilne mreže. Time se izbjegava potreba za ručnim bilježenjem radnih parametara budući da zaprimljeni izvještaj sadrži sve potrebne podatke o provedenoj aktivnosti.

Novi upravljački sustav posjeduje sučelje za razmjenu podataka na nezavisnoj platformi, agrirouter. Tim sučeljem omogućena je razmjena podataka između različitih upravljačkih sustava i strojeva sve dok su povezani preko agriroutera. 

Uz inovativno i intuitivno upravljanje strojem te učinkovito i produktivno obavljanje administrativnih poslova, FendtONE koncept štedi vrijeme, olakšava rad i povećava dobit. 


Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42202 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti