Poljoprivredni strojevi JCB

 

JCB proizvodi poljoprivredne strojeve još od godine 1945, kad je Joseph Cyril Bamford izradio svoju prvu prikolicu:

Uvijek smo znali, da će, kada je riječ o poljoprivrednim strojevima, biti prihvatljive samo vrlo visoko razine učinkovitosti i produktivnosti. Zato smo uvijek vjerovali u razvoj specijaliziranih poljoprivrednih strojeva; teleskopski utovarivači uvedeni su 1977 godine, dvorišni traktori 1983 godine, traktori FASTRAC 1991 godine.

Također vjerovali smo u upotrebu inovacija  itehnologije, da bi naša poljoprivredna oprema bilo što učinkovitija. Godine 2006 uveli smo TorqueLock za poboljšanje sigurnosti i stabilosti naših teleskopskih strojeva.  Nedavno smo predstavili Livelink , telematski sistem.  I sada ne prestajemo s našim poljoprivrednim strojevima; nastaviti ćemo razvijati nova rješenja, poboljšavati i proširiti našu ponudu, kako bismo zadovoljili buduće potrebe naših kupaca.

 

Nazaj na vrh
Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti