Vijest

Avatar 18 M – HORSCH širi svoj asortiman proizvoda

Pouzdanost rada u najtežim uvjetima, minimalno pomicanje tla i zaštita od erozije – samo su neke od prednosti HORSCH Avatar 18 M.
Avatar 18 M – HORSCH širi svoj asortiman proizvoda

Proizvođači se već od Australije preko središnje Europe do Sjeverne Amerike oslanjaju na HORSCH Avatar sijačice koje su dostupne u različitim radnim širinama. U različitim uvjetima kupcima osiguravaju najveću fleksibilnost i radnu pouzdanost. Upravo iz tog razloga HORSCH proširuje svoju ponudu sa Avatar M linijom. Ova linija bazirana je na novom konceptu središnjeg okvira spremnika za sjeme čime su omogućene nove opcije vezane za sustave i podjelu spremnika. U početku bit će dostupna s radnim zahvatom od 18 metara.

Nova HORSCH Avatar 18 M sijačica opremljena je sa sustavom triju spremnika s tri odvojene komore nudeći tako znatno veći kapacitet spremnika u odnosu na druge strojeve koji su trenutno na tržištu.

Podjela spremnika na 2000 L, 5300 L i 5300 L omogućuje odvojeno i precizno izuzimanje do tri različite komponente te njihovo precizno polaganje s dokazanim SingleDisc ulagačima.

Nove mogućnosti opreme koje upotpunjuju novi koncept stroja:

Pomoću opcijskog sustava za mjerenje mase spremnika, rukovatelj može iz kabine traktora nadzirati količinu u spremniku. Uz standardni način izračuna potrošnje sjemena to je dodatan sigurnosni faktor. Veliki pneumatici minimiziraju zbijanje tla te na taj način doprinose očuvanju tla čak i kad je spremnik pun ili je tlo suviše vlažno. Dokazani Single-Disc ulagači mogu se pojedinačno podešavati različitim uvjetima i jamče precizno polaganje sjemena za optimalno nicanje. Mogućnosti dodatnog opremanja s primjerice LED sustavom radnih svjetala WorkLight Pro, omogućen je rad i noću. To je naročito pogodno za velika gospodarstva jer s ovom opcijom mogu nadzirati ulagače i stroj čak i ako je mračno. Nadalje, za Avatar 18 M opcijski su dostupni potisni zvjezdasti kotači za uklanjanje biljnih ostataka sa sjetvene površine.

Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti