Vijest

Kverneland iXtrack T4 s HC armaturom

HC armatura za maksimalnu učinkovitost, fleksibilnost i kapacitet
Kverneland iXtrack T4 s HC armaturom

Vučena prskalica Kverneland iXtrack T4 s zapremninom spremnika do 4600 L i u kombinaciji s vertikalno sklopivim HC granama, posebno je razvijena za proizvođače povrća i poljoprivrednike s visokim zahtjevima u pogledu promjene radne širine i redukcije grana s ciljem lakšeg prskanja.

Optimalne performanse armature

Večnamenska škropilna garnitura HC ima možnost enostranskega škropljenja ter asimetričnega in simetričnega zlaganja v 3, 4 ali 5 segmentov.  Zlaganje omogoča prilagajanje na spremenljive pogoje terena, različne oblike njiv, ovire na polju ali raznolike vrste poljščin. Paralelogramska konstrukcija škropilne garniture na seriji iXtrack T združuje stabilnost z uravnoteženjem navpičnih premikov. Dodatno, HC sistem proti zvijanju ogrodja, omogočata visoko hitrost škropljenja v zelo težkih razmerah. Posledično je ta boom izjemno močan in zanesljiv.



Sigurnost tijekom rada i transporta

Vertikalno sklopiva, čelična HC armatura dostupna je u radnoj širini od 18 – 30 m. Konstruirana je za 100 %-tnu integraciju cijevi i mlaznica, malu težinu i maksimalnu izdržljivost. Specijalno dizajniran sustav zaključavanja omogućuje ogibljenje paralelograma tijekom transporta. HC armatura u kombinaciji s prskalicom iXtrack T4 ima vrlo nisko težište i kompaktnih je dimenzija što je korisno za jednostavno okretanje na uvratinama, rad pri većim brzinama i siguran transport. S transportnom širinom od 2,55 m nijedna uska cesta i prolaz ne predstavljaju prepreku.



Vas zanima više?

Kontaktirajte naš komercijaliste ili nas posjetite na PSC

Juraj Horvat (091 618 3008), juraj@grapak.com (Varaždin)


Optimalna zaštita usjeva 

HC armatura ima mogućnost podjele na 5, 7, 9, a odsad i na 11 sekcija ili pojedinačno, električno upravljanje mlaznicama uz Kverneland iXflow-E sustav kruženja tekućine. Kada se prskanje zaustavi, tekućina i dalje kruži granama s ciljem sprječavanja sedimentacije u cijevima i praznih hodova pri prskanju ili čišćenju čak i kad je smanjena radna širina. Tijekom prskanja, cijevi s mlaznicama pune se tekućinom iz više smjerova konstantnim tlakom do svake mlaznice, stoga rukovatelj može započeti s prskanjem odmah po zadanom pritisku. Ovu jedinstvenu tehnologiju patentirao je Kverneland.

Kverneland iXflow-E električni kugla ventil odlikuje se robusnošću, visokom kvalitetom, električnom i nehrđajućom kuglom ventila koja je vrlo pouzdana. Kverneland električni ventili su CANbus/ISOBUS kompatibilni za sekcijsko upravljanje (mlaznica po mlaznica) ili za "točkasto" prskanje.

Jednostavno upravljanje za povećanje produktivnosti

Inovativna iXspray tehnologija upravljanja s intuitivnim korisničkim sučeljem osjetljivim na dodir jamči jednostavnost upravljanja prskalicom. Za još lakše upravljanje na raspolaganju je IsoMatch Grip upravljačka palica (joystick).


Povezivanje sa strojem

IsoMatch FarmCentre je rješenje za upravljanje voznim parkom koje pruža mogućnost internetskog povezivanja s iXtrack T4 prskalicom stvarajući brojne mogućnosti za rukovatelja ili voditelja.





Vir: Kverneland

Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti