Vijest

Steyr Expert CVT traktori sada s novim funkcijama!

Steyr Expert CVT 2023 godine biti će dostupan u četiri modela s maksimalnom snagom od 110 do 140 KS i četiri razine opreme.
Steyr Expert CVT traktori sada s novim funkcijama!

Najvažnija inovacija u traktorima Steyr Expert CVT serije je novi upravljački terminal S-Tech 700 Plus sa ekranom osjetljivim na dodir od 12 inča. 35 % veći od prethodnog standardnog S-Tech 700 i nudi prednosti u smislu čitljivosti i jednostavnosti korištenja. Za terminal nalik tabletu s potpuno ostakljenim zaslonom osjetljivim na dodir kao i zaštitom od otiska prsta i odsjaja kaže se da osigurava optimalnu čitljivost u svim uvjetima osvjetljenja zahvaljujući višoj razlučivosti i dvostruko većoj svjetlini. Prema proizvođaču, novi S-Tech 700 Plus olakšava paralelno upravljanje na nekoliko zadataka, ubrzava rad ISOBUS priključaka i time povećava produktivnost. Uz to, slike s do četiri kamere mogu se prikazati oko traktora i priključka, poboljšavajući sigurnost i nadzor. Novi nosač monitora dolazi s integriranim usmjeravanjem kabela i dvije USB utičnice te se priključci mogu instalirati točno tamo gdje su potrebni. Za priključke koji se kontroliraju putem aplikacije na tabletu dostupan je nosač za RAM tablet koji instalira trgovac.

Dodatno optimizirani CVT prijenos


Traktori Expert CVT opremljeni su kontinuirano varijabilnim mjenjačem, koji vozač sada može puno individualnije konfigurirati, čime se omogućuje potpuno novo iskustvo vožnje. Operateri mogu konfigurirati, spremati i namiještati postavke prijenosa prema svojim preferencijama i radnim potrebama. Upravljačke sposobnosti Expert CVT-a poboljšane su na više načina, uključujući odaziv na ubrzanje i usporavanje, na brzinu promjenu brzina, osjetljivost papučice gasa i funkcije tempomata. Osim toga, poboljšana je osjetljivost i detekcija položaja joysticka.

Unaprijeđene kontrole


Na traktorima Expert CVT s prednjim priključnim vratilom, uključenje je sada putem nove mokre spojke. To osigurava više performansi i pouzdanosti te smanjuje razinu buke.


Sve veća potražnja za manjim CVT traktorima


Traktori s kontinuiranim varijabilnim prijenosom postaju sve popularniji , a ovaj paket nadogradnje za SteyrExpert CVT seriju nudi potencijalnim kupcima poboljšanja koja žele u CVT traktoru ove veličine.


Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti