Vijest

Novo u ponudi: traktori STEYR

U siječnju 2020. proširili smo našu prodajnu ponudu traktorima STEYR. Vrijedni Austrijanac nudi široku paletu traktora koji se prilagođavaju potrebama Vašeg gospodarstva.
Novo u ponudi: traktori STEYR

STEYR traktori su savršeni radni stroj. Pružaju maksimalnu razinu pouzdanosti, udobnosti i učinkovitosti.


Dostupno je deset modela:


TERRUS CVT

Novi Terrus CVT donosi vam potpuno novu razinu udobnosti, performansi, učinkovitosti i napredne povezanosti. Najsnažniji je STEYR traktor, spreman za najteže poslove i najveće ambicije te vas također pozdravlja s novom avangardnom kabinom: više prostora za dinamično radno iskustvo, nova upravljačka jedinica i novi oblik naslona za ruku. Proizveden u Austriji da napravi razliku.

ABSOLUT CVT

Na polju ili travnjacima, za transport ili industriju: STEYR ABSOLUT CVT napravljen je po mjeri za svaki izazov i konstruiran da praktički bude najbolji radni konj. Bezstupanjski mjenjač i brojne tehničke inovacije osiguravaju odličnu udobnost u radu upotpunjenu s nemjerljivom ekonomičnošću. Dostupna su četiri modela snage od 185 KS do 240 KS. Jedno im je zajedničko: jedinstven mjenjač koji pruža vrhunske performanse.

IMPULS CVT

STEYR Impuls CVT vaš je pouzdan partner za raznovrsne poslove. Neovisno radi li se o poljoprivredi, transportu ili industriji, tri modela serije Impuls CVT tehnička su remek djela te ekonomičan izbor. Prvoklasna udobnost u radu i inteligentno inženjerstvo objedinjuju koncept traktora bez presedana. Izbor motora kreće se od 150 KS do 180 KS koji su idealni za svakoga. Drugim riječima: Vaš se posao pretvara u užitak.


Vas zanima više?

Kontaktirajte naš komercijalni tim, pišite  ali nas PSC.


PROFI CLASSIC, PROFI i PROFI CVT

Naša serija Profi koja osigurava učinkovitost i svestranost s osvježenim dizajnom, impresivna je u radu na polju, livadama i gospodarskom dvorištu. Na izbor su tri verzije s ukupno 11 modela u rasponu od 116 do 145 KS

EXPERT CVT

Novi STEYR Expert CVT s poznatim STEYR izgledom, dizajniran je za kupce kojima je potreban kompaktan traktor visokih performansi i vrhunske udobnosti. S-Control TM CVT transmisija, motor Stage V s HI-eSCR2 sustavom obrade ispušnih plinova, hidraulična crpka CLSS visokih performansi i protoka od 110 L/min, ogibljenje prednje osovine i kabine te prostrana unutrašnjost kabine samo su neke od značajki nove serije Expert CVT. Ta je serija jedan od naših odgovora na razvijajuće zahtjeve naših kupaca. Sada je CVT tehnologija dostupna i u segmentu snage od 100 KS. Samo najbolje je dovoljno dobro za "eksperte".


MULTI

STEYR Multi je najsvestraniji traktor u svojoj klasi. Razvijen u suradnji s poljoprivrednicima i proizveden u austrijskom mjestu St. Valentin, Multi pozitivno odiše svježim dizajnerskim konceptom i razinom udobnosti bez premca. Doista, traktor je opremljen s raskošnom i tihom kabinom. Kabina i ogibljenje prednje osovine zajedno s Multicontroller naslonom za ruku pružaju dodatne prednosti u smislu udobnosti.

KOMPAKT i KOMPAKT S

Serija Kompakt proizvođača STEYR revolucionira izračun ekonomičnosti. Modeli su lagani, okretni i fleksibilni. Opremljeni su s dokazanom tehnologijom svoje veće braće te idealni za gotovo sve vrste primjene. Motori snage od 80 do 120 KS s odličnim omjerom snage i mase osiguravaju optimalnu učinkovitost.

S PREDNJI UTOVARIVAČI

Bez obzira jeste li u gospodarskom dvorištu ili na polju, nova serija prednjih utovarivača STEYR S odlično se uklapa uz Vaš traktor i odgovara svim izazovima s kojima se susrećete u svakodnevnom radu. Nosači i konzole za pričvršćivanje prednjeg utovarivača savršeno su dizajnirani za Vaš STEYR traktor omogućujući jednostavan pristup svim točkama održavanja bez narušavanja okretnosti Vašeg traktora.

Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti