Vijest

Osvrt na HORSCH Roadshow 2021 Varaždin

U poslovnici Varaždin (Grapak) posjetitelji su dočekali veliku prezentaciju poljoprivrednih strojeva Horsch i traktora Fendt. Prezentacija se posebno istaknula iznimno raznolikom i širokom paletom strojeva Horsch i Fendt. Prezentaciju su vodili stručno osposobljeni predstavnici tvrki Horsch i Grapak, a nakon prezentacije svi strojevi i traktori bili su dostupni za razgledavanje i dodatno informiranje.
Osvrt na HORSCH Roadshow 2021 Varaždin

Tvrtka Grapak održala je prezentaciju Fendt traktora i Horsch strojeva u sklopu Horsch Roadshow turneje.

Na površini većoj od 6000 m² prikazano je više od 40 različitih poljoprivrednih priključaka i traktora ukupne snage preko 1800 kW. Fendt traktori u kombinaciji s Horsch priključnim strojevima očekivano su privukli velik broj posjetitelja. 



Prezentirani su strojevi za:

reduciranu obradu tla

sjetvu 

zaštitu bilja 

  • Leeb CS
  • Leeb LT

te strojevi za hibridnu poljoprivredu

  • Finer SL
  • Cultro TC
  • Cura ST
  • Transformer VF.

Osim već dobro poznatih strojeva iz Horsch asortimana najveću pažnju plijenili su premijerno prikazani noviteti koji će široj publici biti predstavljeni na predstojećem sajmu Agritehnica 2022. godine. 

Posjetitelji su tako prvi puta mogli uživo vidjeti Leeb CS nošenu prskalicu zapremnine 1400 – 2200 L s rasponom grana do 30 m. Uz BoomControl PRO sustav navođenja grana i mlaznice međusobno udaljene 25 cm što je već dobro poznato iz većih prskalica te kompaktnost nošene izvedbe, čini ovu prskalicu zanimljivom velikom broju poljoprivrednika.

Osim nošene prskalice prvi je puta u Hrvatskoj prikazana nova vučena prskalica Leeb LT maksimalne zapremnine 6000 L i radnog zahvata 45 m. Uz zakretnu osovinu s zračnim ovjesom, ovu prskalicu karakterizira i radna brzina do impresivnih 20 km/h.

Na polju sjetvene tehnike premijerno je prikazana obnovljena kombinacija roto drljače i sijačice, Versa KR. Prva mehanička sijačica proizvedena u tvornici Horsch bila je upravo Versa koja je od sada tehnološki unaprijeđena kako bi ispunila sve zahtjeve moderne poljoprivrede.

Od sada je standardno opremljena s električnim pogonom za izuzimanje sjemena, ISOBUS-om te genijalnim SmartClip sustavom za pojedinačno upravljanje dozatorima.

Uz tehniku na otvorenom, u specijaliziranom Horsch kamionu posjetitelji su mogli vidjeti princip rada Maestro nadtlačne sjetvene jedinice sa HorschConnect telemetrijskim sustavom za daljinsko praćenje rada stroja i potporu u radu te segment grane prskalice s impulsnim mlaznicama gdje svaka mlaznica može imati drugačiji protok koji se podešava na terminalu u kabini traktora.

Hvala svim posjetiteljima koji su bili dio jedinstvenog događaja, Horsch Roadshow 2021.

Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti