GÖWEIL

Omot Göweil G5010

Traktor s utovarivačem za bale i STANDARD kontrolnom jedinicom, koja uključuje elektroničku upravljačku palicu, idealan je početni model za profesionalce. Ovaj drag wrapper ima kompaktan, agilan dizajn. G5010 stoga mogu vući čak i traktori male snage. Za bale promjera između 0,90 i 1,35/1,55 m.
Upit
Pošljite povpraševanje

Pošaljite upit

Unesite svoje podatke i naš savjetodavni tim će vas kontaktirati u roku od 5-7 radnih dana..
Omot Göweil G5010
GÖWEIL Omot Göweil G5010
Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti
Omot Göweil G5010

Izgradnja

Čvrsta konstrukcija i kvalitetna izrada omota osiguravaju iznimno dug vijek trajanja. Zbog svog kompaktnog i širokog dizajna, motač za okrugle bale je izuzetno fleksibilan i savršeno prilagođen za rad na padinama. Osim toga, njegovo nisko težište omogućuje nižu razinu manevriranja. Standardne gume 380 / 55-17AW osiguravaju ravnomjernu raspodjelu težine i nježne su prema tlu.

Rotacijska ruka za omatanje s fiksnim stolom za omatanje

Ovaj sustav pouzdano sprječava pad bale jer nije izložena centrifugalnoj sili. Pokretne trake i četiri rotirajuća vodeća valjka osiguravaju kontinuirano kretanje bale prema naprijed i posljedično ravnomjerno prekrivanje folije. Kada dođe vrijeme za spuštanje bala, stol se spušta do poda. To osigurava posebno nježno istovar bala.

Upravljanje

Pravi vrhunac je korisniku naklonjena i jednostavna za korištenje STANDARDNA softverska kontrola s bežičnim upravljanjem i elektroničkim Joystickom.

Ruka za omatanje s jedinicom za rastezljivu foliju

Jedinica za rastezanje filma dizajnirana je za smještaj rola filma od 750 mm. Tri patentirana plastična valjka osiguravaju savršeno ravnomjerno istezanje. Osim toga, valjci nisu osjetljivi na temperaturu. Ova značajka pomaže u skladištenju folije i osigurava da su bale čvrsto i tijesno omotane. Ruka za omatanje dolazi u dvije veličine - dodatni bonus je da su produžne jedinice podesive po visini. To osigurava da će bale uvijek biti potpuno omotane oko središta. Sustav brzog otpuštanja omogućuje brzu i jednostavnu zamjenu praznih rola folije.

Automatski sustav za rezanje i držanje filma

Nož od nehrđajućeg čelika osigurava čisto i točno rezanje folije. U isto vrijeme, folija se fiksira na mjestu pomoću drške rezača. Ubrzo nakon što započne proces omatanja, standardni plutajući položaj osigurava da će se film lako odmotati.

Os

Stroj je montiran na pomičnoj osi. Radni položaj je pomaknut udesno, što omogućuje savršenu raspodjelu težine.

Prednosti:

  • savršena raspodjela težine, posebno tijekom branja bala
  • omotač mogu vući i manji traktori
  • izvrsna stabilnost na padinama

Poluga

Ručke su posebno praktične tijekom održavanja i servisiranja. Omogućuju vam kontrolu svih funkcija i procesa izravno na stroju. Vozač može jednostavno ostaviti softverski upravljač u kabini traktora kada, na primjer, treba promijeniti foliju.

Skladištenje folije

Kada dugo radite, morate se pobrinuti da imate dovoljno folije. Ovaj omot omogućuje nošenje do šest rola folije. Držači su postavljeni na poteznicu. Ovaj raspored čini lakim i jednostavnim umetanje i pražnjenje role filma na udobnoj radnoj visini.

Sklopiva poteznica

Hidraulički podesiva rotirajuća vučna poluga omogućuje potpuno jednostavno upravljanje strojem - podizanje bale sprijeda u smjeru kretanja balirke, odlaganje bale prema natrag. Standardna donja poluga osigurava iznimnu manevarsku sposobnost omotača. Kada se mora kretati uskim mjestima na polju, strojar će cijeniti minimalni radijus okretanja kao odlučujuću prednost!

Pick-Up

Hidraulička ruka za utovar nježno hvata balu i glatko je postavlja na stol za omatanje, koji se lagano naginje prema naprijed dok se bala podiže.

Budući da se može namjestiti u pet različitih položaja, utovarna ruka može se savršeno prilagoditi promjeru bale. Zahvaljujući rotirajućoj prijemnoj cijevi postavljenoj na kugli, bala se nikada ne priklješti ili ošteti. Također osigurava pouzdano preuzimanje bala čak i na zahtjevnom terenu. Sakupljanje bala također se pokazalo izuzetno praktičnim kada trebate transportirati dvije bale.

Tehničke specifikacije

  G5010
Težina [kg] 1.620
Duljina [mm] 3.750
Širina [mm] 2.700
Visina [mm] 3.030
Promjer bale [m] 0.90 - 1.50
Max. težina bale [kg] 1.800

Video

Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti