Kverneland

Kverneland iXdrive S6

Serija samohodnih prskalica s kapacitetom spremnika od 4.250, 5.200 ili 6.150 litara. Moguće su aluminijske brizgalice HSA od 24 do 30 m i čelične brizgalice HSS od 24 do 40 m.
Upit
Pošljite povpraševanje

Pošaljite upit

Unesite svoje podatke i naš savjetodavni tim će vas kontaktirati u roku od 5-7 radnih dana..
Kverneland iXdrive S6
Kverneland Kverneland iXdrive S6
Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti
Kverneland iXdrive S6

Kvaliteta, produktivnost i performanse

iXdrive S6 dostupan je u dva modela, iXdrive HP kao osnovni model i iXdrive HP ECODRIVE kao vrhunski model, s novim značajkama kao što je povećana snaga motora Stage V. iXdrive je dizajniran za raspršivanje prave količine sprej, na pravom mjestu iu pravo vrijeme. To omogućuje iXclean Pro, automatsko upravljanje ventilima i iXflow-E visokotlačni cirkulacijski sustav s kontrolom pojedinačnih mlaznica, koji su standardno opremljeni iXdriveom.


Upravljačka ploča EasySet pruža čist i praktičan radni prostor sa svim potrebnim komponentama izravno pri ruci. Tehnologiju prskanja lako je kontrolirati iz kabine s Kverneland iXspray tehnologijom na standardno opremljenom IsoMatch Tellus PRO terminalu i IsoMatch Gripu za lako i jednostavno upravljanje vrhom prsta.

Štapići za prskanje

HSS 24-27-28-30-32-33-34-36-38-39-40m Kompaktne bočne sklopive čelične šipke za prskanje


Raspon HSS raspršivača dizajniran je za profesionalnu upotrebu. Njegova trokutasta konstrukcija osigurava savršenu integraciju cijevi za prskanje od nehrđajućeg čelika, mlaznica i držača mlaznica te optimalno usmjeravanje crijeva, gdje je sve dobro zaštićeno. HSS se sastoji od dvodijelnih sklopivih (24-30 m) i trodijelnih sklopivih (32-40 m) nosača. HSS štapovi 32-40m


HSA 24-27-28-30m visokotehnološki bočni sklopivi aluminijski stupovi za prskanje


HSA visokotehnološka aluminijska prskalica učinkovito štiti držače mlaznica unutar donjeg profila šipke. Ovaj je profil dizajniran za jednostavno čišćenje bez oštrih kutova ili kutova za skupljanje otpadaka i tekućine. Anodizirana površina štiti od korozije i ogrebotina.

25 cm udaljenosti mlaznice

Jednostavno prebacivanje s 50 na 25 cm udaljenosti mlaznice znači veću fleksibilnost tijekom prskanja i stvara više vremena za prskanje u optimalnim uvjetima. Osim toga, vrijeme ima manji utjecaj. Jednostavno možete promijeniti udaljenost mlaznice s 50 na 25 cm ili obrnuto. Udaljenost mlaznice od 25 cm dodatni je dodatak standardnoj udaljenosti mlaznice od 50 cm za sve sustave cjevovoda za prskanje (središnji dijelovi, iXflow-Air i iXflow-E). Moguća je i naknadna ugradnja.

EasySet upravljačka ploča

EasySet upravljačka ploča nalazi se između kotača, s lijeve strane iXdrivea. Ploča je redizajnirana kako bi stvorila čist i praktičan radni prostor s lakim pristupom svim priključcima i filtrima. Upravljačka ploča dobro je zaštićena donjim poklopcem kako bi vaš radni prostor bio čist od prljavštine i kemikalija. Opremljen je terminalom u boji Focus3 za kontrolu ventila i upravljačkom pločom za funkcije motora i hidraulike. Kemijski induktor ima novi kompaktni dizajn i hidraulički je sklopiv. Osim toga, može se opremiti zatvorenim prijenosnim sustavom, koji će uskoro biti obavezan u Europi.

SpotSpray

Povećajte zaštitu okoliša raspršivanjem samo po potrebi s novom SpotSpray aplikacijom u softveru iXspray na IsoMatch Tellus terminalu u kombinaciji s Kverneland prskalicom.

Uz SpotSpray moguće je uštedjeti na troškovima smanjenjem količine prskanja koju je potrebno koristiti i sačuvati usjev zdravim od nepotrebnog tretiranja. To također znači manje štete na usjevu.

Tehničke specifikacije

Grapak PSC Varaždin 

M. Schlengera 5, G. Kneginec

42204 Turčin, Hrvatska

+385 42 209 201

prodaja@grapak.com

Grapak PSC Osijek

Ul. Jablanova 44

31000 Osijek, Hrvatska

+385 31 673 058

prodaja@grapak.com

Grapak servis Varaždin

 099 615 1244


Grapak d. o. o.

OIB: HR83873330340

Pratite nas

Facebook

Instagram

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje ili samo trebate savjet? Pišite nam. Rado ćemo vam pomoći.

Polja označena sa * su obavezna!

Grapak A1 d.o.o. zaštiti vaših osobnih podataka posvećuje posebnu pažnju i brigu. Detaljna pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka možete pročitati u Pravilniku o privatnosti..
Slažem se da obrađujete moje osobne podatke, kako biste me obavijestili o budućim ponudama, uslugama, ugodnostima i poboljšanjima putem e-pošte Politika o privatnosti