Nošena prskalica Kverneland iXter B, 1800 l

Nošena prskalica Kverneland iXter B, 1800 l

Tvrtka Kverneland Group temelji se na velikoj ponudi spremnika različitog kapaciteta,  grana prskalice i dodatne opreme za svako područje vašeg rada. Lako upravljanje i inovativna kvaliteta omogućuju izvanredne rezultate prskalice iXter.

Udizajnu vašeg stroja su uvršteni aspekti korištenja, sigurnosti u radu i zaštita okoliša:

  • brzo i sigurno montiranje,
  • moguće spajanje o odvajanje stroja,
  • sve kontrole su lako dostupne,
  • najmoderniji elektronski sustav upravljanja,
  • širok izbor grana za prskanje,
  • novi standard udobnosti "sve na pravom mjestu."

Integralni spremnik

Spremnik ima optimalno zaobljen vanjski oblik. Poklopac je na lijevoj strani, spremnik čiste vode na desnoj strani, sve komponent su zaštićene od prašine, zbog magle prskanja i biljnog otpada.

Brzo otkapčanje

Mogo prostora i visoka stabilnost. Brzo montiranje na okvir, mala udaljenost od težišta, a time visoka stabilnost s punim glavnim spremnikom. Crijeva i kablovi pravilno usmjereni na traktor. Traktorski dio ima porizne nastavke kat. II.

Pumpe

Ovisno o vašem izboru, vaš stroj ima klipne membranske pumpe s protokom

  • 150 l/min
  • 200 l/min
  • 260 l/min

Te pumpe su tihe i otporne. Spremnik pod pritiskom osigurava da membranska pumpa radi stalno. Maksimalna brzina je 540 okretaja u minuti. Maksimalni tlak iznosi 15 bara.

Računalo prskalice

Računalo prskalice osigurava da je količina unosa u litri po hektaru neovisna o brzini vožnje i radne širine u datom trenutku, uvijek točno odgovara programiranim zadanim vrijednostima. Računalo temeljem programirane količine škropiva (l/ha), trenutre brrzine vožnje (km/h) i radne širine, aktivnosti u datom trenutku (m), stalno izračunava potrebnu količinu škropiva (l/min), koja mora proći kroz mlaznice. Elektronički izračun protoka je u usporedbi sa stvarnim protokom tekućine kroz mlaznice, mjeren u tom trenutku. Čak i količina škropiva i veličina kapljica. Ona pruža stvarnu vrijednost mjerača protoka, koji je instaliran izmežu protoka i bloka sekcija. Ako stvarna vrijednost odstupa od izražunatog protoka, računalo kontrolira regulator tlaka tako dugo dok obje vrijednosti ne budu iste. Ovaj proces mjerenja i podeavanja odvija se kontinuirano, tako da regulator tlaka tijekom brzine ili aktivne radne širine (preklapanje) odmah ispravi vrijednost protoka. Količina škropiva u litrama po hektaru, te veličine kapljice ostaju konstanta tijekom cijele operacije.

 Model

iXter B16

Nazivni obujam spremnika

1.600 L

Stvarni volumen spremnika

1.800 L

Spremnik za čistu vodu

180 L

Spremnik za pranje ruku

18 L

Posuda za miješanje

30 L

Broj okretaja kardanskog vratila

540 vrt./min

Tip nastavaka

Kat. II

Težina stroja

1.446 kg

 ŠKROPILNE LETVE HC 21 m

Transportna širina

2,55 m

Visina

3,30 m

Dužina

1,80 m

Galerija

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: