Logo servis

Našim strankama osiguravamo učinkovit, brz i pouzdan servis.

U okviru naše servisne ponude nudimo:

  • pregled strojeva s detekcijom stanja stroja
  • popravak strojeva
  • djelomičnu ili potpunu obnovu mehaničkih, električnih ii elektronskih dijelova
  • promjenu lokacije strojeva - seljenje
  • osuvremenjavanje strojeva

 

Specijalizirani serviseri brinu o nesmetanom radu strojeva i tako osiguravaju kontinuirani tijek rada. Redovno stručno osposobljavanje, usavršavanje i sudjelovanje sa stručnim timovima naših dobavljača osiguravaju im saznanja o novostima na tržištu u svakom trenutku.

pri svakoj kupovini pojedinog proizvoda pripadaju odgovarajuća uputstva za uporabu te ih kupac dobiva zajedno sa listom rezervnih dijelova. Kod primitka je upoznat sa smjernicama za pravilno rukovanje kupljenim uređajem.

Pri kupnji novijh i kompliciranjiih strojeva slijedi puštanje u rad i kompletna prezentacija strojeva u radu koju osigurava predstavnik stručno potkovane tehničke ekipe proizvođača strojeva i uređaja.

U različitim periodima tijekom godine osiguravamo i prezentacije novosti i posebne ponude rezervnih dijelova jer vas želimo potaknuti na preventivu - pravilno održavanje strojeva kao pripremu za rad čime sprječavamo moguće kvarove koji bi eventualno nastali uslijed dotrajalosti ili nepravilnog korištenja.

Ako zatrebate bilokakav stručni savjet, informaciju ili mišljenje, kontaktirajte nas i zajedno ćemo naći pravi odgovor i rješenje.

Galerija