Sijačica Kverneland Optima PH

Sijačica Kverneland Optima PH

Sijačica Kverneland Optima PH

Sijačica Kverneland Optima PH

Optima PH 6 m s hidrauličkim sklopivim okvirom savršena je kombinacija brzog slaganja, visokih performansi i jednostavnog rukovanja, čak i kod malih veličina polja.
Okvir može biti opremljen s 8 redova za kukuruz, 12 redova za kombiniranu upotrebu šećerne repe, kukuruza, suncokreta ili soje ili s najviše 16 redova za usku sjetvu kukuruza i uljane repice.
Ugrađeni rasipač gnojiva najlakši je način primjene gnojiva. Veće performanse zaštićene su u kombinaciji s prednjim spremnikom ili FlexCartom. Za većinu okvira dostupan je i aplikator mikrogranula. S elektroničkim ili mehaničkim pogonom, ovaj okvir pruža sve potrebe poljoprivrednika.

GEOSEED® je također dostupan.

Prednosti:

  • Stabilan paralelogram
  • Sve paralelne točke paralelograma vijcima bez održavanja
  • Svi kotači za održavanje s kugličnim ležajevima koji se ne održavaju
  • Valjci za hlađenje tijela s brzim stezanjem na kućištu rala
  • Sijačne jedinice modula: Osnovni element uvijek ostaje isti, a oprema se može mijenjati prema individualnim zahtjevima.
  • Jednostavna zamjena različitih raonika i sabijalnih kotača, ovisno o vrsti sjemena i tla.
  • Patentirano sjemensko srce bez brtvi
  • ISOBUS inteligencija

 

E-Drive II - potpuna kontrola i nadzor stroja iz kabine traktora u skladu s ISOBUS standardom. Svi se podaci unose i očitavaju preko ISOBUS terminala kao što je IsoMatch Tellus PRO ili Tellus GO. Moguć je GEOCONTROL s GPS signalom koji sprječava dvostruku sjetvu.

Sjetvene jedinice - poput cijelog stroja - modularnog su dizajna

Osnovni element uvijek ostaje isti, a oprema se može mijenjati prema individualnim zahtjevima.
Kompresijski kotači rade na kugličnim ležajevima koji nisu potrebni za održavanje. Dubina sjetve može se podesiti podešavanjem vijka. Vaga osigurava ravnomjerno podešavanje dubine u svim redovima.
Sijači raonici konstruirani su s visokom točkom pričvršćenja. To im omogućuje dubok rad pri sjetvi graha ili na suhom tlu bez istrošenosti crijeva. Precizna kontrola dubine postiže se tandemskim dizajnom sijačica za repu.
Standardna sjetvena jedinica za normalnu sjetvu u spremnim uvjetima: raonik za kukuruz i dubinski kotač 370 mm Farmflex (opcija 500 mm), opružni uređaj za punjenje i podizanje kao standard.
Sjetvena jedinica Optima HD-II: elementi za malčiranje i normalna sjetva

  Optima PH 6 m
Radna širina [m] 6 6 6
Broj redova 8 12 16
Razmak između redova [cm] 70 / 75 / 80 45 / 50 35.5

Upit

Galerija

Dokumenti

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: