Sijaćica Kverneland Accord S-drill

Sijaćica Kverneland Accord S-drill

Sijaćica Kverneland Accord S-drill

Sijaćica Kverneland Accord S-drill

Accord s-drill je teža verzija Accord DA. Dostupna je u radnim širinama 3, 3,5 i 4 m, to je stroj za velike površine zbog visokih performansi. Zahvaljujući univerzalnom priključku, lako se montira na Kverneland roto branu, kao i na druga oruđa za obradu tla. Ugrađena je hidraulična postavka reguliranja pritiska.

Kompaktan dizajn u neposrednoj blizini traktora smanjuje potrebu za većom snagom.

1050l kapacitet spremnika

Veliki robusni poklopac

Moguće punjenje ručno ili pomoću traktora

Elektronski nadzor

Sijaćica može biti opremljena s Kverneland Accord sustavom FGS ili Signus. Sustav praćenja omogućuje korisniku da odabere nekoliko različitih ruta već programiranih. FGS upozorava kada je razina u spremniku niska. Nadalje može biti opremljena Tellus GO IsoMatch sustavom.

Naprava za mjerenje

Središnji dozator točno mjeri od 2 kg/ha do 380 kg/ha. Za sjetvu sitnog sjemena, možete postaviti uređaj za mjeerenje na mikro mjerenje bez potrebe za alatima. Uređaj je lako dostupan, jer je centralno postavljen ispod spremnika.

Spremnik

Zahvaljujući otvaranju cijelom širinom, spremnik se može lako ručno napuniti iz vreća ili prednjim utovarivačem. Produžetci mogu povečati kapacitet na 750 l. Robusni poklopac štiti sjeme od prašine i kiše.

 

  Radna širina (m) Kapacitet (l) Težina (kg)
s-drill 3.0/3.5/4.0 1050 618 - 732

Galerija

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: