Sijaćica Kverneland Accord Mc-drill PRO

Sijaćica Kverneland Accord Mc-drill PRO

Sijaćica Kverneland Accord Mc-drill PRO

Sijaćica Kverneland Accord Mc-drill PRO

Mc-drill PRO je mehanička sijaćica s integriranim kultivatorom za direktnu kombinaciju s robusnom i pouzdanom roto branom. MC-drill PRO osigurava najbolje rezultate sijanja nakon oranja u obradivu zemlju.

Moguće brzo uklanjanje sijaćice sa roto brane kada je potrebno da raadi sama. Širok raspon dodatne opreme omogućuje riješenje za svaku potrebu.

Elektronsi nadzor

Sijaćica je opremljena s Kverneland Accord sustavom FGS ili Singus. Sustav sijaćice omogućuje kosisniku da koristi nekoliko različitih ruta, već programiranih. FGS upozorava kada je razina spremnika niska.

Sustav mjerenja

Podlogu za odlične rezultate sijanja osigurava mehanički sustav mjerenja, koji se može isporučiti sjeme količine izmežu 1-400 kg po hektaru. Posebno dizajnirana vrata za otvaranje, kako bi se osigurala jednolika raspodjela normalnog i finog sjemena. Dodatni ventil omogućuje operateru da zamjeni kalibraciju, sijanje i  pražnjenje bez otvaranja cijevi.

 

Spremnik

Zahvaljujući otvaranju cijelom širinom, spremnik se može lako ručno napuniti iz vreća ili prednjim utovarivačem. Produžetci mogu povečati kapacitet na 1.100 l. Robusni poklopac štiti sjeme od prašine i kiše.

  Radna širina (m) Kapacitet (l) Težina (kg)
Mc-drill PRO 3.0 / 4.0 1510 890 - 1245

Galerija

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: