Poljoprivredni strojevi JCB

 

JCB proizvodi poljoprivredne strojeve još od godine 1945, kad je Joseph Cyril Bamford izradio svoju prvu prikolicu:

Uvijek smo znali, da će, kada je riječ o poljoprivrednim strojevima, biti prihvatljive samo vrlo visoko razine učinkovitosti i produktivnosti. Zato smo uvijek vjerovali u razvoj specijaliziranih poljoprivrednih strojeva; teleskopski utovarivači uvedeni su 1977 godine, dvorišni traktori 1983 godine, traktori FASTRAC 1991 godine.

Također vjerovali smo u upotrebu inovacija  itehnologije, da bi naša poljoprivredna oprema bilo što učinkovitija. Godine 2006 uveli smo TorqueLock za poboljšanje sigurnosti i stabilosti naših teleskopskih strojeva.  Nedavno smo predstavili Livelink , telematski sistem.  I sada ne prestajemo s našim poljoprivrednim strojevima; nastaviti ćemo razvijati nova rješenja, poboljšavati i proširiti našu ponudu, kako bismo zadovoljili buduće potrebe naših kupaca.

 

Dokumenti

Produkte sortiraj po:
 • TRAKTORI FASTRAC

  Traktori FASTRAC

  OTKRIJTE RAZLIKU KOJU PRUŽA FASTRAC

  JCB proizvodi jedinstveni FASTRAC traktor od 1991. godine. Rezultat 25 godina inovacija je najproduktivnija,najsvestranija i najsigurnija serija traktora na tržištu.

  FASTRAC je jedinstven u ponudi savršenog prednjeg i stražnjeg ovjesa za neusporedivu vožnju, udobnost i prianjanje.  Jedinstvena konstrukcija JCB traktorskog podvozja dizajnirana je za snagu, stabilnost i sposobnost nošenja maksimalnih opterećenja.  Naša centralno ugrađena kabina smanjuje potencijalne udare i pomaže u postizanju gotovo 50/50 raspodjele težine, čineći rad rukovatelja udobnijim i produktivnijim.

  Sve je čisto i jednostavno za vas. FASTRAC može glatko i sigurno postići brzinu putovanja do 80 km / h u polju i između polja.

   

  Više o produktu »
 • KOMUNALNI TRAKTORI FASTRAC

  KOMUNALNI TRAKTORI FASTRAC

  Bez obzira gdje stroj radi; u održavanju autocesta, u zračnoj luci, u zimskoj službi, u šumi ili na gradilištima,ovaj stroj ima usporedivu profitabilnost, koju ćete uzalud tražiti kod drugih strojeva.

  Maksimalne vučne performanse, širok raspon mogućnosti nadogradnje i maksimalna brzina do 70 km / h. Na taj ćete način postići maksimalnu fleksibilnost svoje flote i maksimalnu učinkovitost.

  Sve više općina i pružatelja usluga otkrivaju prednosti svestranosti traktora JCB FASTRAC. Jedinstven potpuno automatski ovjes s automatskom kontrolom razine, beskrajno promjenjiv prijenos, Deluxe kabina s mnogo prostora i brojne mogućnosti  osiguravaju neusporedivu fleksibilnost, performanse, udobnost i produktivnost.

  Stroj je opremljen beskonačno promjenjivim CVT mjenjačem s mnogim konfiguracijskim opcijama. To pruža nevjerojatnu preciznost u cijelom rasponu brzina od 0 do 60 km / h za seriju 4000 i 0 do 70 km / h za seriju 8000.

  Više o produktu »
 • KOMPAKTNI TELESKOPSKI UTOVARIVAČI

  VELIKI U MALOM  PROSTORU

  JCB-JEVA SERIJA »LOADALL«  OBILJEŽAVA  NAJVIŠU RAZINU MOGUĆNOSTI I  PRODUKTIVNOSTI. OD REVOLUCIONARNOG MODELA 516-40 DO 525-60 MALI SE TELESKOPSKI UTOVARIVAČI  ODLIKUJU VRHUNSKOM SVESTRANOŠĆU  I MANEVRIRANJEM,  KOJIM UTOVARIVAČ JEDNOSTAVNO UPRAVLJAMO I U USKIM, MALIM PROSTORIMA.  


  Više o produktu »
 • TELESKOPSKI UTOVARIVAČI

  BROJ 1 U SVIJETU

  Od 1977. godine, JCB je bio pionir na području koncepta teleskopskih utovarivača. Od tada smo ostali prvi svjetski izbor, a JCB-ova paleta teleskopskih utovarivača postala je vrhunac najviše razine učinkovitosti i produktivnosti. Ne samo to, nego i asortiman JCB teleskopskih utovarivača jedan je od najcjelovitijih s konkurentnim operativnim troškovima, vrhunskom kvalitetom proizvodnje, zavidnom svestranošću i vrhunskom postprodajom. 

  Naša ponuda teleskopskih viličara vrlo je snažna kod ranga sa ograničenim prostorom i nudi kapacitet do 4.9 tona tereta i 20m raspona. Dostupan je veliki izbor priključaka. 

  Dio razloga zašto je JCB-ov teleskopski utovarivač ostao izvan konkurencije je naša stalna predanost inovacijama. Većina JCB utovarivača ima naš svjetski poznati Ecomax motor, dok su svi strojevi dizajnirani za maksimalnu agilnost i imaju 3 različita načina upravljanja.

  Dakle, kada je riječ o odabiru teleskopskog utovarivača, to je zapravo samo jedna od opcija: JCB »Loadal« 

  Obnovljena serija III s povećanom silom podizanja i nova kabina CommandPlus pružaju još veću udobnost vozaču (povećanje kabine od 12%, 50% smanjenje buke u kabini, 14% povećanje kuta gledanja ...).

   

  IZVEDBE  OPREME

  AGRI 40 km/h  TorqueLock4 - 4 stupnja 109 KM - 4,8l motor, 516 Nm
  AGRI SUPER 40 km/h

  TorqueLock4 - 4 stupnja

   

  Autoshift - 6 stupnja

   

  DualTech Variable (0-19 km/h hidrostat, 19-40 km/h PowerShift)

  130 KM - 4,8l motor, 550 Nm
  AGRI XTRA 40 km/h

  Autoshift - 6 stupnja

   

  DualTech Variable (0-19 km/h hidrostat, 19-40 km/h PowerShift)

  150 KM - 4,8l motor, 600 Nm
  Više o produktu »
 • KOMPAKTNI DVORIŠNI UTOVARIVAČI

  KOMPAKTNI DVORIŠNI UTOVARIVAČI 


  NAŠI KOMPAKTNI DVORIŠNI UTOVARIVAČI POTPUNO SU RJEŠENJE ZA RAD U MALIM PROSTORIMA. MALH SU DIMENZIJA, OKRETNI I SVESTRANSKI , A OPREMLJENI SU HIDROSTATIČKIM MJENJAČEM, POGONOM NA SVA ČETIRI KOTAČA, ZGIBNIM UPRAVLJANJEM I NISKOM KABINOM.

   

  Više o produktu »
 • DVORIŠNI UTOVARIVAČI

  UDOBNOST I UČINKOVITOST RUKU POD RUKU 

  VIŠE OD 45 GODINA TVRTKA JCB RAZVIJA I PROIZVODI DVORIŠNE UTOVARIVAČE, KOJI POMIČU MAKSIMALNU KOLIČINU MATERIJALAI KOD TOGA ISKORISTE SVAKU KAPLJICU GORIVA. NAŠA NAJNOVIJA PONUDA SE PRI TOME NIŠTA NE RAZLIKUJE, VEĆ SE UPOTPUNJUJE S POTPUNO USKLAĐENIM MOTOROM, OSOVINAMA, PRIJENOSOM SNAGE I HIDRAULIKOM,  ŠTO PRUŽA ULTIMATIVNU UČINKOVITOST. 

   

  Više o produktu »
 • TELESKOPSKI DVORIŠNI UTOVARIVAČI

  SIGURNOST VOZAČA JE NA PRVOM MJESTU

  TELESKOPSKI DVORIŠNI UTOVARIVAČI, NAPRAVLJENI ZA VRHUNSKI  RAZNOVRSNI RAD U USKIM PROSTORIMA, ISTODOBNO   S NAJUDOBNIJIM, PRODUKTIVNIM I SIGURNIM POLOŽAJEM ZA VOZAČA , SUPERIORNOM VUČNOM SILOM, STALNIM POGONOM NA SVA ČETIRI KOTAČA, PROTOČNOM HIDRAULIKOM I JOŠ VIŠE ... 

   

  Više o produktu »
 • VILIČARI TELETRUK

  NAJSVESTRANIJI VILIČARI NA SVIJETU 

  MALOJ POTROŠNJI INDUSTRIJSKOG VILIČARA S PROTUTEŽOM PRIDRUŽITE TELESKOPSKU RUKU TELESKOPSKOG UTOVARIVAČA, POTPUNO ZATVOREN HIDROSTATIČNI POGONSKI SISTEM I HIDRAULIČNI NOSAČ, NA KOJEM JE MOGUĆE BRZO PROMIJENITI PRIKLJUČAK , I DOBITI ĆETE VILIČARA TELERUK. PONUDA OBUHVAĆA MODELE IZVEDBE OD 2500 KG DO 3500 KG S POGONOM NA  DVA ILI ČETIRI KOTAČA.


  Više o produktu »

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: