Malčeri za luk Holaras

Malčeri za luk Holaras

Malčeri za luk Holaras

Malčeri za luk Holaras

Malčeri za luk se koriste prije berbe, jer se ušteđuje na vremenu iskopa i podrezivanja luka. Najučinkovitiji nači je da se prvo odreže zeleno, a zatim iskopava luk.

Teški i masivni malčeri za luk UM150, UM 180 i UM 210 su pogodni za pogon na stražnjem dijelu traktora, dok malčeri tipa UM 150-F, 180-F i 210-F su pogodni za kopčenje na prednji kraj traktora.

Strojevi koji se kopče na prednji kraj traktora, imaju jednofazni sistem, tako da režu zeleno i iskopavaju luk u jednom prohodu.

Svi malčeri za luk Holaras su opremljeni upravljačem za kontrolu dubine i mogu se podešavati od maksimalne do minimalne dubine.

Preko tipki za upravljanje senzora, u kombinaciji s elektronskim / hidrauličkim upravljanjem, stroj uvijek savršeno uklaanja tlo. 3 rotora za rezanje, svaki sa dva rezna noževima, pokreču se preko osovine, reduktora i klinastog remena. Prednji pogon se vrti na 1000 okretaja, a zadnji na 540. Zamjenjivi noževi su izgrađeni od mangan-čelika. Luk ostane čist, jer su listovi odrezani u pravom smjeru. Nadalje, na donjoj strani stroja se nalazi usisni ventilacijski sistem V2A. Pri suhom vremenu se lako skida.

 

Galerija

Dokumenti

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: