Paletizator Symach

Paletizator Symach

Paletizator Symach

Paletizator Symach

Symach paletizator pojedinačno postavlja sve vreće na palete s mogučnošću preklapanja. Ovaj način slaganja omogućuje ravne i stabilne palete.

Najveća Symach prednost je jedinstven dizajn glave za punjenje. Glatko dno pruža jedinstven i nesmetan način za vreće koje se slažu u njega. Ugrađene ploče stavljaju vreće ravno prema središtu palete i tamo ih puste.

Dodatna mogućnost je višenamjenska hibridna glava koja lako slaže vreće i kutije bez obzira na njihov oblik, veličinu ili težinu. Hibrdna glava također ih centralno poravnava, ali ne dopušta da padnu.

Svaki osnovni model paletizatora može biti opremljen raznim dodatnim opcijama koje omogućuju stroju da posjeduje specifičnu prirodu posla.

Dodatne opcije su vrlo dobre u poljprivrednom segmentu, tj. kada pakiraju i prenose vreće krumpira, luka i mrkve ( pakirane u jutene vreće, papir ili polivinilne vreće i mreže).

U industrijskom segmentu, Symach se pojavljuje u opcijama kao što su , npr. folije za papir ili folije, kontrolna kolica, sustavi detekcije metala s sustavom za izbacivanje, rotirajuće vrpce, vreće itd...

Modeli Mach 2 Mach 4 Mach 5 Mach 6 Mach 8
Kapacitet 13 - 15 /Min 18 - 19 /Min 20 - 22 /Min 24 - 26 /Min 34 - 36 /Min
Visina slaganja 2400 - 2650 mm
Računalno vođenje Zaslon sa senzorima
Programi slaganja 250 / 350 vreća
Težina vreće 2,5 - 25 kg / 10 .- 50 kg
Dimenzije paleta

600 x 800 mm / 1200 - 1600 mm

Galerija

Dokumenti

Prodajni program

Brzo pretraživanje proizvoda: