O nama

Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 2005. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je trgovina i zastupanje.

Započeli smo prodajom poljoprivrednih strojeva poduzeća Grimme i linija za pakiranje poljoprivrednih proizvoda poduzeća Affeldt.

Danas pružamo kompletnu uslugu od savjetovanja do realizacije: individualno planiranje investicije u strojeve i uređaje za pojedino gospodarstvo prema njegovim potrebama, nabavku i puštanje u rad kupljenih strojeva, edukaciju o njihovoj uporabi te održavanje i servisiranje cjelokupnih pogona.

Prodajni program je u stalnoj ekspanziji, tako da danas zastupamo više od 30, uglavom inozemnih proizvođača i dalje ga širimo s ciljem pronalaženja optimalnih rješenja za naše cijenjene klijente. Pratimo suvremene trendove u Europi i svijetu u domeni uređaja i ambalaže za pakiranje i konfekcioniranje te shodno tome nudimo opskrbu potrošnim materijalom za pakiranje, ovisno o vrsti pakiranja.

U ponudi je također i program za građevinare te hobby i profesionalne majstore: uređaji za grijanje i odvlaživanje njemačkih proizvođača Kroll i Aerial.

Kako bi bili bliže našim kupcima, cijele godine sudjelujemo na brojnim specijaliziranim sajmovima i organiziramo prezentacije strojeva u radu. Cilj nam je održati profesionalnost na razini koju današnja kretanja na tržištu zahtijevaju i stoga ulažemo u edukaciju osoblja: putuju po cijeloj Europi i stalno se obrazuju kod naših dobavljača.

 

Zastava Hrvaška

Hrvaška

Grapak d.o.o.
M. Schlengera 5, G. Kneginec
42202 Turčin
Hrvatska

Tel: +385 42 209 201
E-pošta: prodaja@grapak.com

PSC Osijek
Ul. Jablanova 44
31000 Osijek
Hrvatska

Tel: +385 31 673 058
E-pošta: prodaja@grapak.com

Galerija