Grimme

Grimme

Poduzeće Grimme sa svojom dugogodišnjom tradicijom jamči provjerenu kvalitetu i pouzdanost. Različlita rješenja mehanizacije za proizvodnju krumpira, cikle i ostalog povrća donose jednostavnost i skraćuju procese rada.

  PREGLED KATALOGA

 
 • Separacija

  Separacija je važan čimbenik pri priozvodnji visokokvalitetnog krumpira na zemljištu sa puno kamenja i gruda. Korisnici Grimme strojeva za separaciju zemlje postižu učinkovito odvajanje gruda i kamenja u tri faze (oblikovanje, separiranje, prosijavanje). Prednosti uporabe separatora su slijedeće: krumpir se manje oštećuje, smanjuju se troškovi branja i povećava se kapacitet ubranog produkta.
  Više »
   
   
 • Mehanizacija za sađenje

  U proljeće se postavlja kamen temeljac za uspješan urod. Grimme nudi vrhunske sadilice sa šalicama za sađenje te sadilice s mobilnom trakom. Ovisno o željama korisnika, sadilice mogu imati slijedeću i opremu: adapter za naklijani krumpir, različite ploče za oblikovanje redova, dozatore gnojiva i zaštitnih sredstava, GPS navigaciju i još mnogo toga.
  Više »
   
   
 • Kultivacija i ogrtanje

  Za što optimalniju konzistenciju zemlje i visokotrbušaste redove, ovisno o tipu zemljišta, može se upotrebljavati više vrsti freza i ogrtača. Stabilni redovi osiguravaju dobar rast gomolja i manje zelenog krumpira. Ogrtači također osiguravaju i manje korova. Freze s lakoćom zdrobe grude. Svi strojevi su vrlo robusni i stoga primjereni za sve terene.
  Više »
   
   
 • Priprema za berbu

  Tarupi ili malčeri ne samo da olakšavaju berbu već i poboljšavaju kvalitetu berbe. Malčiranje nekoliko tjedana prije branja je vrlo važan korak ka uspješnom spremaju uroda. Znatno utječe na količinu i kvalitetu te na njegovo skladištenje.
  Više »
   
   
 • Strojevi za berbu krumpira - kombajni

  Grimme je svjetska velesila u svijetu kombajna. Njihovi strojevi za berbu spadaju među najkvalitetnije i najprepoznatljivije na svjetskom tržištu. Kombajni se u osnovi dijele na vučene i samohodne kombajne. Vučeni kombajni se razlikuju prije svega po načinu skupljanja krumpira. Samohodni kombajni za berbu krumpira spadaju među najkompleksnije strojeve na svijetu i zadovoljavaju sve zahjteve korisnika.
  Više »
   
   
 • Mehanizacija za skladištenje

  Mehanizacija za skladištenje odlikuje se inovativnim idejama i velikim brojem tehničkih noviteta. Bez obzira na to radi li se o usipnom bunkeru, pretovarnim stanicama za kalibriranje u polju, transportnim trakama, uređajima za punjenje sanduka ili trakama za punjenje skladišta, najveća pažnja pridaje se visokoj učinkovitosti i robusnosti strojeva te pažljivom rukovanju ubranim plodovima.
  Više »
   
   
 • Mehanizacija za ostalo povrće

  Grimme već više od 40 godina razvija i proizvodi učinkovitu mehanizaciju za povrće koja je nježna prema povrću i zemljištu. Prodajni program je vrlo širok i nudi sve od tarupa za zelenu masu kod mrkve do samohodnog kombajna za luk srebrenac.
  Više »
   
   
 
 

Novosti

 

Robne marke i partneri