Pakirni sustavi i materijali

Pakirni sustavi i materijali

Za uspješnu prodaju i za što privlačniju prezentaciju vaših proizvoda na tržištu, potrebno je osigurati pravilan način pakiranja, što uključuje izbor odgovarajućeg materijala za pakiranje. U prodajnmm programu možete provjeriti, koji način pakiranja bi bio najprimjereniji za vaše proizvode, a mi ćemo vas vrlo rado savjetovati i omogućiti vam izbor pravog materijala. U suradnji s vama, uvažavajući vaše želje i potrebe pronaći ćemo najbolje rješenje i zajednički osmisliti cjelokupni izgled ambalaže za pakiranje.

 
 • Pakiranje voća i povrća

  U programu strojeva za pakiranje na izbor imamo različite vrste vaga, strojeva za pakiranje i paletizatora. Na temelju detaljnih i preciznijih podataka o željenom načinu pakiranja i finalnom produktu, pomoći ćemo vam definirati najoptimalniji stroj za pakiranje i vrstu materijala. Vage i dozatori Strojevi za pakiranje Paletizatori i omatači paleta
  Više »
   
   
 • Materijali za pakiranje voća i povrća

  Pored strojeva, nudimo vam i cjelokupni materijal za pakiranje kojeg koriste ponuđeni strojevi da ne morate brinuti gdje ćete naručivati materijal za pakiranje. Svi materijali su izrađeni od sastojaka primjerenih za prehrambenu industriju.
  Više »
   
   
 
 

Robne marke i partneri