Prodajni program

 
 •  
 • Poljoprivredna mehanizacija

  U širokom prodajnom programu poljoprivredne mehanizacije nudimo vam profesionalne strojeve za obradu zemlje, mehanizaciju za sađenje, strojeve za branje, prskanje i tehniku za skladištenje produkata.
  Više »
   
   
 • Sustavi za navodnjavanje

  Navodnjavanje u današnje vrijeme ima ključno značenje za uspješni prinos. Zbog toga u našem prodajnom programu nudimo cjelovit sistem za navodnjavanje, i ujedno vam savjetujemo što bi vam najviše odgovaralo, u skladu s vašim potrebama.
  Više »
   
   
 • Pakirni sustavi i materijali

  Za uspješnu prodaju i za što privlačniju prezentaciju vaših proizvoda na tržištu, potrebno je osigurati pravilan način pakiranja, što uključuje izbor odgovarajućeg materijala za pakiranje. U prodajnmm programu možete provjeriti, koji način pakiranja bi bio najprimjereniji za vaše proizvode, a mi ćemo vas vrlo rado savjetovati i omogućiti vam izbor pravog materijala. U suradnji s vama, uvažavajući vaše želje i potrebe pronaći ćemo najbolje rješenje i zajednički osmisliti cjelokupni izgled ambalaže za pakiranje.
  Više »
   
   
 • Obrada i dorada

  U procesu obrade i dorade na raspolaganju je tehnologija koja omogućuje optimalnu pripremu produkata za prodaju. Prodajni program obuhvaća strojeve za rezanje povrća, praone, sortirne/inspekcijske stolove, transportne trake, sortirače, preokretače sanduka, vodene bunkere, strojeve za poliranje i sušenje.
  Više »
   
   
 • Grijanje i isušivanje

  Prije svega u zimskom, odnosno u hladnijem dijelu godine, potrebno je grijati ili dogrijavati prostorije (radione, hale, staje ...). Široka paleta grijača pri kojima možete birati među različitim opcijama i načinima grijanja, nudi rješenja za baš svaku situaciju. U slučaju, da se součavate s prekomjernom vlagom ili isušivanje zahtijeva priroda posla kojeg obavljate, na raspolaganju su vam profesionalni odvlaživači zraka.
  Više »
   
   
 •  
 • Rabljeni i demo strojevi

  Posebna kategorija u našem prodajnom programu je ponuda rabljenih strojeva. Ovdje možete pogledati da li vam odgovara nešto od ponuđenih strojeva. Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju putem naših konakt telefona, mailova ili upitom preko web upitnika.
  Više »
   
   
 
 

Robne marke i partneri